Kaniner

I Klub Takken er vores kaniner en stor del af børenenes hverdag. Du har mulighed for, sammen med 2-3 andre børn, at få ejerskab over jeres egen kanin. For at få ejerskab over en kanin skal du skrive under på en kaninkontrakt, som er en aftale mellem "kaninbarn", forældre og Klub Takken.

Hver dag skal du være med til at sørge for, at din kanin får frisk vand og mad, den skal have frisk hø og din kanin skal have kærtegn, kontakt og kærlighed. Du skal huske at rydde op efter dig (alle ting har faste pladser). Derudover skal din kanin også have frisk luft og motion, enten i én af klubbens kaninløbegårde eller ved at du går tur med den i sele.

Hver uge skal din kanin have helt rent bur, din kanin skal børstes, have klippet klør – få hjælp af de voksne, og vandflaske/skål skal gøres ren indeni – brug evt. en tandbørste.

VIP

Der er indført en VIP ordning i kaninskuret. At være VIP betyder, at man har ansvar for, at der bliver fejet, ryddet op og fyldt op med hø, halm, foder, sække og vand. Har man brug for hjælp, så står der altid en voksen klar.

VIP og weekendpasning, hænger sammen. Man er nemlig VIP i ugen op til, at man også har weekendpasning. Når man har weekendpasning skal man sørge for at alle kaniner har frisk vand og mad.

Når vi rammer en ferieuge, laver vi en plan specielt til denne uge. Denne kommer også ud og ligge på vores hjemmeside.

Sidst opdateret: 08.10.2018